Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren
1  >  >>

Laatste nieuws

Zondagactiviteiten met KidsEvent en Brandstof
Geplaatst op zondag 20 augustus

Zondag 20 augustus stond in de activiteiten de jeugd heel centraal. Het terrein was voor hen ingericht en zo konden op diverse wijzen actief zijn. Het Soester Jongerencollectief Brandstof verzorgde enkele workshops Graffiti-spuiten, DJ-zijn; drummer, gitarist of dansen op muziek. Dat kon allemaal en de vooral jonge jeugd maakte daar graag gebruik van.
lees verder

Zaterdagactiviteiten met Oldtimertocht, Oude Trekkertocht, Trotsmarkt, Atelierplein en Artishock
Geplaatst op zondag 20 augustus

De kop is er af. Met de Oldtimertocht, de Oude Trekkertocht, Trotsmarkt, Atelierplein en een door Artishock ingevuld jubileumprogramma was er van alles te doen en te beleven op en rond het gildeterrein.
lees verder

Uitslagen Oldtimertocht
Geplaatst op zondag 20 augustus

Op zaterdag 19 augustus werd in het kader van het Landjuweel een indrukwekkende Oldtimertocht georganiseerd door een werkgroep die werd aangevoerd door Hans Donkervoort.Niet minder dan 117 oldtimers deden aan de tocht van 60 km door de omgeving van Soest mee.
lees verder

Indrukwekkende Opening van het Landjuweel op vrijdagavond 18 augustus in voortuin Paleis Soestdijk
Geplaatst op zaterdag 19 augustus

Vrijdag 18 augustus was overdag regenachtig met zelfs rond het middaguur een heftige bui. Toch klaarde het eind van de middag op en kwam het zonnetje achter de wolken vandaan. Dat werd de opmaat voor een druk bezochte opening van het Landjuweel Soest 2017 georganiseerd in de voortuin van het Paleis Soestdijk. Even voor half zeven kwamen koets en een paardentram het Koningspaar Mark Leegwater en genodigden naar het Paleis brengen alwaar ze werden afgezet voor het bordes van waar af ze het defilé konden afnemen. Onder de genodigden Commissaris van de Koning, Willibrord van Beek, burgemeester Rob Metz uit Soest met de wethouders Van Berkel, Adriani en Van der Torre. Namens het Baarnse college was loco-burgemeester Van Roshum aanwezig,
lees verder

Kom met de fiets naar de Opening in de Paleistuin op vrijdagavond 18 augustus
Geplaatst op donderdag 17 augustus

Vrijdagavond tussen 18.30 en 19.45 uur zal in de voortuin van het Paleis Soestdijk de Opening plaats vinden van het Landjuweel 2017. Vele verenigingen die een actieve bijdrage leveren met de organisatie van programma-onderdelen zullen bij deze Opening aanwezig en actief zijn. Gestart wordt met een defilé door de Paleistuin en langs het bordes door ondermeer Gildekorps, WarmbloedPaardenfokverenigingEemland, Mannenkoor Apollo, RTV Tempo Soest, Artishock, Bentinckfonds, Soester Boerendansgroep aangevuld met dansgroepen uit de regio Eemland, Soester zangkoren, Scoutinggroep Don Bosco, Schietvereniging Baarn eo. Ook zullen verschillende oldtimers en Oude Trekkers opgesteld worden. Het defilé wordt afgenomen door Commissaris van de Koning, W. van Beek. Na het defilé volgen verschillende optredens van de deelnemende vereniging en natuurlijk is er een officiële openingshandeling en brengen we een toast uit op het slagen van het Landjuweel in Soest.

lees verder

Inschrijving deelname Oldtimertocht 19 augustus gesloten
Geplaatst op dinsdag 1 augustus

De organisatie van de Oldtimertocht heeft gezien de enorme belangstelling de inschrijvingsmogelijkheid voor deelname aan de Oldtimertocht moeten sluiten. Meer dan 110 combinaties hebben zich inmiddels ingeschreven om deel te nemen aan de tocht die op zaterdagochtend rond 11.00 uur vanaf het gildeterrein De Blaak vertrekt.
lees verder

Programmagids Gildefeesten/Landjuweel 2017
Geplaatst op dinsdag 1 augustus

Afgelopen week zijn de 20.000 programmagidsen van Gildefeesten/Landjuweel 2017 door de drukker afgeleverd bij de organisatie. Via vele bezorgers zal in Soest en Soesterberg deze programmagids huis-aan-huis worden verspreid. Echter bij de adressen met een NEE-NEE sticker zullen we deze gids niet mogen bezorgen. Wil de bewoner toch een exemplaar in zijn bezit krijgen dan moet hij/zij even naar het gemeentehuis of naar Idea (bibliotheek) gaan alwaar een exemplaar kan worden afgehaald.
lees verder

Start kaartverkoop Koningsdag op Museumplein Soest
Geplaatst op zondag 23 april

Vanaf 13.00 uur op 17 april in het gildehuis start de kaartverkoop voor de gildefeesten. Via de hoofdingang van Museum Soest komt u bij de kaartverkoop. Er zijn tevens kaartjes van andere landjuweel activiteiten zoals PVO, Apollo, Bentinckfonds en Boerendansgroep. Zie volledige programma
lees verder

Uitslagen Volkspaardenfeest
Geplaatst op donderdag 1 september

Op zaterdag 27 augustus werd tijdens het Gildefeesten door de Warmbloed Paardenfokvereniging Eemland wederom een Volkspaardenfeest georganiseerd. Hierna de uitslagen. Natuurlijk ook foto's in de foto-albums van de Gildefeesten als ook op de website van de WPE te Soest. Dank dat wij ook hun foto's hier mochten plaatsen..

lees verder

Gevonden voorwerpen
Geplaatst op woensdag 31 augustus

GEVONDEN VOORWERPEN GILDEFEESTEN 2016

lees verder